Möteslokalerna


Titta gärna in några minuter och se dig omkring!

Stora salen är på 135 m2 och rymmer ca 100 sittande gäster. Den är mycket lämplig för årsmöten, konferenser m.m. Lokalen har en stor scen och är utrustad med den senaste tekniken: WiFi, dator med DVD, HDMI, USB, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner, videokanon i taket, projektorduk och mörkläggningsgardiner. Möbleringen kan arrangeras på många olika sätt.

Lilla salen är lämplig för mindre möten såsom grupprum vid konferenser, arbetsgrupper, styrelsemöten m.m. Det finns ett stort bord med plats för 10-15 personer. Det finns en öppen spis och en väggfast TV. Det finns även mobilt bredband för upp-koppling mot Internet. Via HDMI-kabel kan en dator kopplas till TV:n. Nätverk finns för att koppla datorn och TV:n till projektorn.

Köket har en fullständig utrustning för möten och konferenser. Det finns  spis med varmluftsugn, kaffebryggare av storköksmodell, diskmaskin, kyl och frys. Det finns kaffeservis för 120 personer och matporslin för 100 kuvert. Läs mer under rubriken ”Lunch och kaffe ” hur du kan få hjälp med maten och andra praktiska göromål.