Lokalerna i bygdegården

Efter begravningsgudstjänsten är det vanligt att fortsätta gemenskapen med en stunds samvaro, med mat eller kaffe. I bygdegården finns det en stor och en liten sal och ett kök för minnesstunden.

Titta gärna in några minuter och se dig omkring!

Stora salen är på 135 m2 och rymmer ca 100 sittande gäster. Den är lämplig för bröllopsfester, dopfester och minnesstunder. Men den är också lämplig för födelsedagar, årsmöten, konferenser m.m. Lokalen har en stor scen och är utrustad med den senaste tekniken: WiFi, dator med DVD, HDMI, USB, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner, projektor i taket, projektorduk och mörkläggningsgardiner. Möbleringen kan arrangeras på många olika sätt.

Lilla salen har ett stort bord med plats för 10-15 personer. Det finns en öppen spis och en TV-apparat. Det finns även ADSL för uppkoppling mot Internet. Nätverk finns för att koppla dator och TV till projektorn. Lokalen är lämplig för mindre möten såsom konferenser, minnes-stunder och dopkaffe m.m

Cateringkök
Hos oss finner du ett förstklassigt utrustat cateringkök med fullständig utrustning för fester och konferenser. I köket finns det spis med varmluftsugn, kaffebryggare av stor-köksmodell, diskmaskin, kyl och frys. Det finns kaffeservis för 120 personer och matporslin för 100 kuvert.