Festlokalerna

Titta gärna in några minuter och se dig omkring!

Stora salen är på 135 m2 och rymmer ca 100 sittande gäster. Den är 10 m bred och 12 m lång och är lämplig för bröllopsfester, dopfester och minnesstunder. Men den är också lämplig för födelsedagar, årsmöten, konferenser m.m. Lokalen har en stor scen som är 10 bred och 2,5 m djup. Den är utrustad med den senaste tekniken: WiFi, dator med DVD, HDMI, USB, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner, videokanon i taket, projektorduk och mörkläggningsgardiner. Möbleringen kan arrangeras på många olika sätt. Dukar och överdrag till stolarna kan hyras.

Lilla salen har ett stort bord med plats för 10-12 personer. Det finns en öppen spis och en TV-apparat. Det finns även ADSL för uppkoppling mot Internet. Nätverk finns för att koppla dator och TV till projektorn. Lokalen är lämplig för mindre möten såsom konferenser, minnesstunder och dopkaffe m.m

Cateringkök
Hos oss finner du ett förstklassigt utrustat cateringkök med fullständig utrustning för fester och konferenser. I köket finns det spis med varmluftsugn, kaffebryggare av storköksmodell, diskmaskin, kyl och frys. Det finns kaffeservis för 120 personer och matporslin för 100 kuvert.